Živá strava na jaře - České Budějovice

23.02.2016 17:00

Víte, že astronomické jaro už je tu? Začalo v neděli 24. 1. ve 2:46. Tedy ve chvíli, kdy stálo Slunce ve Vodnáři a Luna v úplňku ve Lvu. Co to znamená? Čím je to pro nás důležité? Co se v tu dobu děje v našich tělech? Je tu nějaká spojitost s jarní únavou? A jak na ni vyzrát? O jaře, přírodních cyklech a jejich vlivu na nás se můžete dovědět na některém z jarních workshopů. Připomeneme si však i základní principy živé stravy a budeme hodně vyrábět a ochutnávat.

Řekneme si např.:

•jak se ještě v zimě zahřát
•jak předejít jarní únavě
•co jíst na jaře
•den při živé stravě
•jak začít?
•raw strava pro každého jiná?

Těším se i na Vaše dotazy.

Budeme tvořit a ochutnávat:

•polévku
•hlavní jídlo
•zákusek
•dopolední svačinku - pochoutku pro děti i dospělé, vždy snadno po ruce
•praktická ukázka klíčení a fermentace

 

Místo:         KONDICE PRO, ul. Kanovnická 18, České Budějovice

Datum:      23. 2. 2016

Čas:          17 – 20 h

Cena:        600 Kč dospělý, dítě zdarma

S sebou:    1-2 krabičky a dobře uzavíratelnou skleničku na to, co nesníme hned.

 

Rezervace a platby u Veroniky Kubové v Think yoga studiu - Krajinská 230/31, 37001 České Budějovice,

nebo u Jindry Jeníkové v Kondice Pro - Kanovnická 18, nejpozději do 17. 2.

Rezervace je platná po uhrazení vstupného.

Workshop se bude konat při minimálním obsazení 8 osob, maximální kapacita je 15 osob.

 

Moc se na Vás těšíme, Veronika, Jindra, Hanka

Vyhledávání

Kontakt

Zdraví v nás Osluněná Praha 5 Lipence +420 603 404 111