Milí přátelé, zvu Vás na 2. workshop v krásném Eco Salonu Rolland. Tentokrát se ještě více naladíme na naši individualitu a souznění s přírodou. Jste srdečně zváni.
Raw Food - živá organická strava
- Co je živá strava a proč pomáhá
- Živá strava od rána do večera (…a orgánové hodiny)
- Co mám jíst? Jsme všichni stejní?
- Společně vyrobíme něco dobrého slaného i sladkého
Živá strava je velice účinný prostředek omlazení, detoxikace, léčení. Je žhavou novinkou posledních několika málo let a přesto prověřena věky a přírodou. Je ale pro každého stejná? Jsou mezi námi i takoví, kteří od ní po čase ustoupili, přesvědčeni, že pro ně není. Jak zjistit, co mám jíst právě já, aby mi bylo dobře?
Živá strava pro těhotné a kojící maminky i pro celou rodinu
31.07.2014 15:00-17:30
A centrum, Vítkova 10
Přednáška s ochutnávkou
Co je živá strava, kde se tu vzala a proč právě ona?
Je živá strava vhodná a plně postačující i v obdobích, která vyžadují největší péči právě v oblasti výživy?
Není těhotenství a doba kojení kontraindikací ke všem větším změnám,
a tím více změnám ve výživě?
Jak zvládnout změnu jídelníčku i v těchto krásných, ale často náročných obdobích?
Jak začít, když jsme se doposud stravovali úplně jinak?
A jak tak velkou změnu skloubit s rodinou?
přihlášky, info: https://www.acentrum.eu/program/ziva-strava-pro-tehotne-a-kojici-maminky-i-celou-rodinu-2014-07-31-1500
Živá strava pro tělo i duši 20.06.2014 17:30-19:00-20:00
Přednáška s ochutnávkou
- Proč živá strava? Co je to? Kdo se jí živí?
- Enzymy ve výživě - enzymy v našem těle i mimo ně, k čemu slouží, zázračná alchymie enzymů – o klíčení, fermentaci.
- Je výživa skutečně tak důležitá? Co ještě má na naše zdraví vliv? Jak vzniká choroba a jak si pomoci…
- Výživa, orgánové hodiny a roční období - potraviny ochlazující a zahřívací, kdy co jíst a jak potraviny kombinovat, o (jarních) očistných kúrách, jak na jarní únavu…
Cena přednášky: 400 Kč
Kde: Think yoga, Riegrova 3A, České Budějovice; tel: 773 006455; yoga.cb@seznam.cz
Víkendová Cesta k sobě 23.-25.5.2014
V jediném (a jedinečném) víkendu můžeme dát odpočinout našemu tělu i duši. Zároveň se mnohé dovědět (nejen) o sobě, možná se něco užitečného naučit, protáhnout a posílit tělo a ducha osvěžit. A možná se i trochu vyřádit a odreagovat. Jak kdo bude chtít a jak bude komu přirozené.
Vyjeďme doprostřed poklidu přírody Pelhřimovského kraje - na Váňův statek.
Jaro a léto v živé výživě
Co jíst koncem jara a v létě? Kdy tělo čistit a kdy živit? Jak chutná Pampelišková káva? Jak získávat ze stravy železo, vápník?... a ještě víc o živé stravě zjistíte na workshopu pořádaném ve spolupráci s firmou Iswari Superfoods.
Raw food oběd
Raw food oběd v Omjoga studiu každé pondělí
Přednáška s ochutnávkou: 26.3. Vlašim
Přednáška s ochutnátkou v Českých Budějovících 25.4.