Víkendová Cesta k sobě 27. - 29. 5. 2016

23.04.2016 17:00

živá strava ● jóga ● rodinné konstelace ● muzikoterapie

 

Informace (nejen) k ubytování:

Žabovřeský Mlýn je nádherně, citlivě a s láskou renovované stavení. (Na základech dnešní stavby stával mlýn již od nepaměti. Dle místní kroniky zde dokonce byl kdysi ubytován Jan Žižka z Trocnova. Dnešní stavba pravděpodobně pochází z konce 19. století.) Při rekonstrukci bylo dbáno na použití původních materiálů a na každém kroku se budeme setkávat s řezbářským umem majitele pana Rudolfa Štandy. A paní Miroslava Štandová nás zase seznámí se svými úžasnými hudebními nástroji: obrovskou deštnou holí - největší na světě, která zní až 17 min., pentatonickým bubínkem, sférickou píšťalou, tibetskými mísami a mnoha dalšími. První setkání s nástroji bude už v pátek večer, než se odebereme k spánku (po večeři a kratší přednášce s workshopem na téma „Semena, enzymy a klíčení“). Spaní bude tentokrát trochu víc pospolu v prvním patře a v podkroví – ve dvou pokojích oddělených schodištěm. Zde se pohodlně vyspí celkem ca 12 osob. Další 3-4 osoby pak mohou spát ještě v meditační místnosti ve společnosti již popsaných hudebních nástrojů. Ukládat ke spánku se budeme již „naladěni na společnou notu“ libými zvuky a tóny těchto neobvyklých a přesto dokonalých hudebních nástrojů. (Ve mlýně jsou k dispozici 3 koupelny.)

Kdo by však toužil po soukromí, v nedalekých Dehtářích (10 min. rychlou chůzí nebo 2 min. autem) máme domluveno další ubytování ve 2 apartmánech. (Jen je to malinko dražší – příplatek bude činit 120,-Kč za osobu a víkend.)

 

Minimální počet účastníků je 10, maximální 15.

Zahájení semináře: pátek 27.5. v 17:00h

Oficiální zakončení: v neděli 29.5. ve 14:00h

Místo: Žabovřeský Mlýn (Žabovřesky – Mlýn 130, 373 41  Hluboká nad Vltavou)

Cena: 3800,- Kč

Přihlášku (ke stažení zde), prosím, vyplňte a pošlete na můj e-mail (hzcm@volny.cz).

Rezervace je platná po zaplacení zálohy 1900,- Kč na účet č.: 195647196/0300

Do poznámky pro příjemce, prosím, napište své jméno.

(Platební údaje najdete i v přihlášce.)

Příjem platby následně potvrdím e-mailem, faktury předám na místě.

Celou částku je třeba uhradit nejpozději měsíc před zahájením akce.

 

V ceně je výše popsané ubytování  přímo ve mlýně, živá strava na talířích po celou dobu semináře i živá strava v přednáškách a workshopech a 2x 1h jógy/power jógy (v podání mém), rodinné konstelace (2x půl dne) se skvělou psycholožkou Naďou Vereckou, kterou mnozí již znáte z minula, muzikoterapie (ca 1,5h) v podání Mirky Štandové a podle časových možností také meditace s Naďou.

 

Cena NEzahrnuje dopravu, příplatek za případné nadstandardní ubytování a konzultace a terapie individuálně domluvené nad rámec programu po skončení akce s Naďou, Mirkou, či se mnou. Tyto konzultace lze domluvit na místě nebo už nyní na neděli po 14:00h.

Ceny individ. sezení:

Naďa Verecká - psychoterapie: 1 200,- Kč/h

Miroslava Štandová – harmonizace organizmu zvukem: 500,- Kč/h

Hanka Zapletalová - výživa: 600,- Kč/h

 

Ušetřit lze celkem 200,- Kč při spaní ve mlýně ve vlastním spacáku (musí být nahlášeno předem – viz přihláška).

 

S sebou si, prosím, vezměte:

  • karimatky/podložky na cvičení
  • pohodlný oděv na cvičení i konstelace
  • polštářky na sezení - posledně ale nebyly nutné
  • Vášniví muzikanti mohou vzít i hudební nástroje všeho druhu od basy a bubínků až po dřívka (chcete-li a máte-li, jinak budou zapůjčeny na místě).

Piáno, varhany či harfu však prosím nebrat, možná by se nevešly :).

 

O trošku více informací najdete zde.

 

Pro ilustraci pár fotek z června 2015:

Vyhledávání

Kontakt

Zdraví v nás Osluněná Praha 5 Lipence +420 603 404 111