Již jarně v Českých Budějovicích

13.01.2016 11:15

Milí přátelé,

tento workshop byl z organizačních důvodů přesunut na 23.2. 17h. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vás v únoru.

Řekneme si, jak předejít jarní únavě, co by v našem jídelníčku na jaře určitě nemělo chybět, jak může při živé stravě vypadat den od rána do večera... i jak se ještě v zimě zahřát. Především však budeme tvořit a ochutnávat. Společně si připravíme polévku, hlavní jídlo i zákusek. Zaměříme se také na praktickou ukázku klíčení a připravíme i dopolední svačinku - pochoutku pro děti i dospělé, která může být snadno po ruce.

Setkání bude zaměřeno především prakticky, přesto se však můžete i hodně dovědět nejen o tom, jak živou stravu postupně začleňovat do svého jídelníčku a jak na to, aby nám živá strava dělala dobře na těle i na duši. A další témata můžeme probrat v závěru setkání prostřednictvím Vašich dotazů.

 

Místo:        KONDICE PRO, ul. Kanovnická 18, České Budějovice

Datum:      23. 2. 2016

Čas:          17 – 20 h

Cena:        600 Kč dospělý, dítě zdarma

S sebou:    1-2 krabičky a dobře uzavíratelnou skleničku na to, co nesníme hned

 

Rezervace a platby u Veroniky Kubové v Think yoga studiu - Krajinská 230/31, 37001 České Budějovice, nebo u Jindry Jeníkové v Kondice Pro - Kanovnická 18. nejpozději do 19. 2.

Rezervace je platná po uhrazení vstupného.

Workshop se bude konat při minimálním obsazení 8 osob, maximální kapacita je 15 osob.

 

Moc se na Vás těšíme,

Veronika, Jindra, Hanka

Vyhledávání

Kontakt

Zdraví v nás Osluněná Praha 5 Lipence +420 603 404 111